jueves, 20 de marzo de 2014

Letras Hundidas - Lletres Enfonsades



Ja els tenim preparats, us presento els 4 models que composen la sèrie ENFONSAT:
Ya los tenemos listos, os presento los 4 modelos que componen la serie HUNDIDO:




                                      LLETRA D'IMPREMTA - majúscula
                                      LETRA DE IMPRENTA - mayúscula

                                


                                     LLETRA LLIGADA - minúscula 
                                     LETRA LIGADA - minúscula
                                  



                                    LLETRES DOBLES majúscules - minúscules
                                    LETRAS DOBLES mayúsculas - minúsculas
                                   


                                   
                                  NÚMEROS DEL 0 al 9


Presentació:

Les LLETRES i NÚMEROS de la sèrie ENFONSAT recorden les lletres de lija de la metodologia Montessori. Des d'aquesta mirada el nen i la nena formen part activa de la seva pròpia educació, sent ells mateixos els qui van assolint diferents aprenentatges a partir d'activitats basades en els sentits.

Objectiu educatiu:

Utilitzem aquest material per a potenciar l'associació del fonema amb el seu símbol i per a desenvolupar l'habilitat muscular necessària per al traç de les lletres. Es proposa mostrar al nen el grafema (via visual) i posteriorment ensenyar-li a reseguir-lo amb el seu dit índex (via tàctil) sobre la lletra enfonsada. 

Material recomanable quan el nen/a s'inicia en la lectoescriptura. Podem fer que les ressegueixin primer amb els ulls oberts i després tancats. Els hi donem nosaltres i ells amb els ulls tancats han d'endevinar quina lletra o número és.

Especificacions:

Inicialment per a que el nen/a pugui distinguir les vocals de les consonants, les vocals inclouen un cercle a la part superior esquerra de la targeta. 

S'entreguen amb una bossa de roba. No s'inclou la capsa, pero si us interessa  la capsa us en puc fer arribar una.

Material:

Dos capes de cartró, blanc per la cara superior i un de negre per la cara inferior. De gran duresa. Bossa de roba realitzada especificament per aquest material.


Si esteu interessants en rebre més informació o adquirir-ne algún dels models us podeu posar en contacte amb mi a la següent direcció        infopulula@gmail.com.



---------------

Presentación:

Las LETRAS y NÚMEROS de la serie HUNDIDO nos recuerdan las letras de lija de la metodología Montessori. Des de esta mirada el niño/a forman parte activa de su propia educación, siendo ellos mismos quienes van alcanzando los distintos aprendizajes a partir de actividades basadas en los sentidos. 

Objetivos educativos:

Utilizamos este material  para potenciar la asociación del fonema con su símbolo y para desarrollar la habilidad muscular necesaria para el trazado de las letras. Se propone mostrar al niño el grafema (vía visual) y  posteriormente enseñarle a trazarlo con sus dedos índice  (vía táctil) sobre la letra hundida. 

Material recomendable cuando el niño se inicia en la lectoescriptura. Podemos presentar el material al niño y indicarle que  resiga la letra o el número con los ojos abiertos y después cerrados. Otra opción sería ofrecerle con los ojos cerrados una letra o número y tenga que adivinar cuál es.

Especificaciones:

Inicialmente para que el niño/a pueda distinguir entre las vocales y las consonantes se ha incluido en las vocales un circulo en la parte superior izquierda de la tarjeta. En este momento no incluye la ñ, pero esta previsto incluirla próximamente. 
El material se envía en una bolsa de ropa, no se incluye la caja. 
Pero si os interesa la caja os la puedo enviar.

Material: 

Dos capas de cartón, blanco en la cara superior y negra en la cara inferior. De gran dureza.
Bolsa de ropa realizada específicamente para este material.


Si estáis interesados en adquirir alguno de ellos, me mandáis un correo a  la siguiente dirección                 infopulula@gmail.com








No hay comentarios:

Publicar un comentario